top of page
AirBrush_20210709175655.jpg

Listen to your inner
dicht bij jezelf..

Door de combinatie van de op Ayurvedische basis geproduceerde producten van Lakshmi en een holistische werkwijze tijdens de schoonheids-behandeling (bijvoorbeeld met behulp van Ayurvedische massagetechnieken) wordt degene die de behandeling ondergaat op een dieper niveau bereikt en worden lichaam en geest met elkaar in balans gebracht.

Antiage Ritual 
Een uitgebreide anti-aging behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van producten die een bijzondere combinatie zijn van kostbare plant- en algenextracten, vitamines, omega-vetzuren en anti-oxidanten. Voorafgaand starten we altijd met een warm kruiden voetenbad met daarna het typisch ontspanningsritueel. Daarna gaan we de huid reinigen, krijgt u een zachte (korrel)peeling met daarna onze Renew AHA gel fruitzuurpeeling. Hierna verwijderen we enkele onzuiverheden en werken wij de wenkbrauwen bij. U kan ontspannen tijdens de energetische gelaats, hals en decolleté massage d.m.v. marmapunten om de energiebanen te stimuleren. Na de massage krijgt u het modellerend masker speciaal ontworpen om het verlies van de huidtonus en de slechte elasticiteit van huidweefsels tegen te gaan. Tijdens het inwerken van dit masker kan u genieten van onze aromatherapie in combinatie met onze meditation music. 
Tot slot krijgt u de dag of nachtcrème uit ons Antiage Ritual en kan u heerlijk "ontwaken" met een kopje ayurvedische kruidenthee.Beauty Youth Concept Facial- Lotus Flower (Vata - Pitta - Kapha)
De beauty concept behandeling van Lakshmi is geen gewone gelaatsbehandeling. Het is een totale behandeling die balans brengt tussen lichaam en geest. Deze behandeling heeft meerdere verrassende elementen zoals; de typische geurbeleving, gelaatsmassage met marmapunten, geurende essentiële oliën en rustgevende muziek.
Tijdens deze gelaatsbehandeling gaan we eerst opzoek naar welk huidtype u bent volgens de Ayurveda, dit doen we a.d.h.v. de dosha test. Daarna gaan we met de juiste productkeuze aan de slag om u een onvergetelijke, deugddoende luxe gelaatsbehandeling te geven. We starten deze beauty facial altijd met een warm voetenbad met essentiële oliën zodat u helemaal kan ontspannen. Tijdens de Lakshmi gelaatsbehandeling kan u genieten van een diep zuiverende reiniging, een peeling met hoog exfoliërende werkstoffen, verwijderen we de onzuiverheden en brengen we een voor u afgestemd masker aan. Tijdens het inwerken van het masker kan u daarbij genieten van een deugddoende voetmassage en tot slot bieden we een heerlijke afsluitende verzorging aan.
Deze luxe behandeling brengt je innerlijke en uiterlijke schoonheid weer in balans.

 
 

Kristal Face Holistische gelaatsbehandeling  
 
Kom helemaal tot jezelf tijdens dit heerlijke gezichtsritueel met 100% natuurlijke producten van LakShmi. Een uitgebreide en relaxerende gelaatsbehandeling compleet aangepast aan jouw huidtype. Door de gezichtsmassage met warme stenen en roze kwarts ontspant de gezichtsmimiek en wordt de huidstofwisseling versterkt. De legging van warme stenen op het lichaam, de massage en een chakrahealing geven het lichaam een warme koestering en ondersteunen een goede balans tussen body, mind & soul. Een chakrahealing is gericht op het openen en bal
anceren van onze emoties. Tijdens deze behandeling kan u genieten van een deugddoende hoofdhuidmassage, gelaatsmassage , buikmassage met warme olie en een voet en onderbeenmassage telkens in combinatie met warme basalt-stenen. 
Deze gelaatsbehandeling is geschikt voor iedereen die stressgevoelig is, voor personen met een hoge werkdruk, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke holistische gelaatsbehandeling.

.


 

proefdiervrije-e1504781286866 (2).jpg
eco-bio-keurmerk.png
bio-cosmesi.png
re-cycle.png

PUURHEID  RIJKDOM   BEWUSTZIJN

bottom of page