top of page
thumbnail_20200917_175021.jpg

Een woordje uitleg:

Een facial is hetzelfde als een gelaatsbehandeling. Als u voor Blend kiest, kiest u voor een instituut dat staat voor huidverbetering .Omdat niet elke huid hetzelfde is, voorzien we diverse behandelingen met telkens hetzelfde uitgangspunt namelijk 'huidverbetering', maar de weg die we afleggen zal verschillen omdat we allemaal anders zijn. Al onze oppervlakte reinigingen en diepte reinigingen worden aangepast aan uw huidtype/huidprobleem .We hebben behandelingen voor het verminderen van een doffe teint, het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van het vochtgehalte, voor het verbeteren van een rokershuid ,de acnehuid en roodheden.

Tijdens de behandeling neem ik uw huid grondig onder de loep, maak ik een dossier aan en luister ik graag naar uw wensen. Daarna kunnen we samen werken naar jouw realistische wensen.
Is er iets niet duidelijk of mocht je vragen hebben omtrent de verzorgingen hoor ik het graag.
Indien u niet weet welke facial bij u past mag u mij altijd contacteren dan help ik jou met veel plezier verder. Kom je voor het eerst en wil je echt op verbetering werken? Dan stel ik de " Meet & Treat" behandeling voor. Hier nemen we eerst een huidscan en passen we de behandeling aan op het resultaat van de scan. Meer info kan je vinden bij Behandelingen > Huidcoaching > Meet And Treat. 

* Op regelmatige tijdstippen houden we een korte tussentijdse evaluatie. Hierin worden allerlei vragen beantwoord m.b.t. de behandelingen - verzorgingsproducten - resultaten - producten thuisgebruik. 

Bij elke gelaatsbehandeling wordt er kennisgemaakt en maak ik een uitgebreid behandelplan (huiddiagnose) zodat de huid correct en uitgebreid geanalyseerd kan worden. Door deze efficiënte werkwijze toe te passen kunnen we eventuele disfuncties van uw huid bij de kern aanpakken en de producten tijdens een gelaatsbehandeling daarop afstemmen. 

Omdat de huid ons grootste orgaan is en omdat de huid verantwoordelijk is voor vrijwel de gehele ontgifting van ons lichaam, hechten wij groot belang aan professionele , zuivere huidverzorgingsproducten mét bewezen resultaten.

 

Facial Menu by Medik8

The Essential treatment 

De uitgebreidere gelaatsbehandeling waar huidverbetering en ontspanning elkaar tegenkomen. Ideaal als tussenbehandeling wanneer de huid geen specifieke huidzorgen heeft.

- Dubbele reiniging - micropolish scrub - dieptereiniging - eplileren wenkbrauwen - gelaatsmassage - crèmemasker - dag/nachtverzorging

Calming Facial

Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, rode, gevoelige huid onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente samenstellingen om het herstel van de huid te bevorderen.

- Dubbele kalmerende reiniging - micropolish scrub - dieptereiniging - eplileren wenkbrauwen - gelaatsmassage -  aangepast masker - serum - dag/nachtverzorging

The Clarity Facial 

Diepe actieve reiniging  die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. In deze behandeling maken we gebruik van producten  die de huid kalmeren, herstellen en zorgen we voor een mooie, egalere en heldere huidteint.

- Dubbele acne (BHA'S) reiniging - micropolish scrub - vapozone + dieptereiniging - uitduwen onzuiverheden - eplileren wenkbrauwen - gelaatsmassage - kleimasker of charcoal masker - serum - balance moisturizer (AHA'S). Zowel prebiotica als probiotica zijn te vinden in Balance Moisturiser

DEEP HYDRATION FACIAL 

Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, geschilferde en veeleisende huid te herstellen.

Zachte exfoliate, intensieve diepe vochtherstellende behandeling.

- Dubbele reiniging - micropolish scrub - dieptereiniging - uitduwen onzuiverheden - eplileren wenkbrauwen - gelaatsmassage - vliesmasker - serum vochtherstellend - Vit C serum - Lipverzorging - aangepaste moisturizer

PLATINUM FACIAL 

Een ontspannende Age-Defying Facial die wordt afgesloten met ons Age Defying Platinum Mask doordrenkt met Platinum voor een zichtbaar verjongde en verstevigde huid. De huid ziet er direct jeugdig en stralend uit.

- Dubbele reiniging - micropolish scrub - vapozone + Scientific Mushroom Thermal Exfoliator- uitduwen onzuiverheden - eplileren wenkbrauwen - gelaatsmassage - luxe platinum rubbermasker - Vit C serum - oog + lipverzorging en aangepaste moisturizer

PORE REFINING FACIAL  

Doelgerichte resultaten en zachte exfoliate om de poriën te reinigen en te verfijnen. Een behandeling voor een gladdere huidstructuur met minder zichtbare poriën.

- Dubbele reiniging - micropolish scrub - dieptereiniging- uitduwen onzuiverheden - eplileren wenkbrauwen - gelaatsmassage - charcoal masker - vit C serum - lipverzorging en aangepaste moisturizer* Bij alle gelaatsbehandelingen zit een gelaat/nek/schouder massage en worden de wenkbrauwen in model gebracht. 

Dagelijkse verzorging thuis

Onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van vitamine C en vitamine A gedurende de behandeling de resultaten maximaliseren op gebied van huidverjonging & huidverbetering.

Een gelaatsmassage bij elke gelaatsbehandeling

Een gelaatsmassage  is niet enkel erg ontspannend maar werkt ook op anti-aging. De gelaatscontouren worden beter afgelijnd ( denk aan wangen en de kaaklijn). De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de producten beter worden opgenomen door de huid. En tot slot wordt de collageen productie gestimuleerd.

It's a Win Win ! 

Must Try ! 

Geef jij jezelf wel eens een mini gelaatsmassage voor de spiegel?

 1. Kijk omhoog om je hals te strekken. Je oefent best in de spiegel. 
  Strijk met de rug van je beide handen een halve minuut langs de voorkant van je hals helemaal omhoog. En beklop het gebied daarna lichtjes met de achterkanten van je vingers.

 2. Strijk met de rug van wijs- en middelvinger langs de kaaklijn omhoog, naar het kaakgewricht dat zich bij het oor bevindt.
  Houd de huid bij dit gewricht 10 seconden vast.

 3. Masseer met je vingertoppen je hele gezicht in spiralende ronddraaiende bewegingen.
  Alsof je je huid met een heerlijke crème insmeert.

 4. Strijk vanuit het punt tussen je wenkbrauwen naar de bovenkant van je oren met je wijs- en middelvinger.
  Herhaal dit een paar keer. Als extra kun je rondom je ogen masseren door over de wenkbrauw bovenlangs je oog naar de buitenhoek en vervolgens onderlangs terug naar de binnenhoek te strijken. Voorzichtig met de huid onder je oog!

 5. Veeg met 4 vingers over je voorhoofd omhoog, helemaal door tot aan je achterhoofdrand.
  Begin in het midden en schuif steeds een stukje op richting de oren.

 6. Masseer je oren.
  Houd je oren tussen duim en wijsvinger en masseer kleine cirkels van boven naar beneden.

thumbnail_AirBrush_20210227215908.jpg
bottom of page