top of page
Aromatherapy Massage

Kruidenstempelmassage / Madana

Madana: Dit is een volledige lichaamsmassage met warme kruidenstempels. De kruidenstempels worden afgestemd op de persoonlijke constitutie en hebben elk hun specifieke werking. De werking van de kruiden heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.

De kruiden bezitten reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen. De kruiden ontslakken, regenereren en verzorgen de huid intensief. De warme sesam massageolie geeft een extra ontspannende werking. De kruidenstempelmassage stimuleert het lichaam om beter te functioneren doordat de lymfebanen worden gestimuleerd. 

De kruidenstempels worden verwarmd tot een aangename 50 °C, waardoor de kruiden een aangename geur verspreiden. Door de warmte en de kruiden vormt de kruidenstempelmassage een zuiveringsbehandeling voor de huid. Het zal de stofwisseling stimuleren , je immuunsysteem versterken en je een totaal ontspannen gevoel bezorgen. Deze vorm van massage is dan ook een belangrijk onderdeel van veel Ayurvedische behandelingen.

 

bottom of page