top of page
mascara

Jouw Blik zegt meer dan duizend woorden...

Lashes & Brows

Mooie volle wimpers en wenkbrauwen zitten weer helemaal in de lift. Het is dan tegenwoordig weer helemaal de trend om letterlijk je wenkbrauwen en/of wimpers in de verf te zetten. Het is belangrijk om je wimpers en wenkbrauwen ook goed te behandelen. Goede wenkbrauwen moeten passen bij jouw gelaatsvorm en daar kunnen wij jou zeker mee van dienst zijn. 
Bij Blend kan je je wenkbrauwen laten epileren en laten verven. Het verven van de wenkbrauwen blijft tot zo'n 6 weken zitten. Ook voor je wimpers kan je bij ons terecht. Je wimpers verven is echt een meerwaarde, het lijkt alsof je mascara draagt en het blijft zo'n 4 a 6 weken goed, daarna kom je best opnieuw langs.


Lashlifting
Voor een naturelle wimperlift kan je de 'lashlifting' boeken. Dit is een natuurlijke manier van liften waarbij gebruik wordt gemaakt van siliconen pads die je eigen wimpers een natuurlijke krulling geven. Lashlifting is een alternatieve manier voor wimperextensions en gaan zo'n 6 tot 8 weken mee. De voordelen van een Lashlift:
Je hebt geen mascara meer nodig
- Geen wimperkrultang meer nodig.
- Voelt licht en natuurlijk aan.
- De ogen lijken groter.
- Het geeft een natuurlijke uitstraling.
- Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
- 100 % waterproof ! * Nieuw! Wimper en Wenkbrauw Full Treatment.

Tijdens deze behandeling kijken we samen welke browtint het beste bij jouw huid en haartype passen. Jouw wenkbrauwen én Wimpers krijgen de volledige aandacht. Je wenkbrauwen worden getint (browtinting) en je wimpers ook. Tijdens de behandeling gaan we je wenkbrauwen stylen met onze wenkbrauw strips. Hiermee creëren we de voor jou perfecte wenkbrauwen. Heb je hele dunne wenkbrauwen of weinig haartjes? Geen nood dan epileren we je wenkbrauwen perfect bij met de pincet. Tot slot geven we jouw wenkbrauwen en wimpers de perfecte nazorg met een heerlijk voedende en verzorgende balsem


 

bottom of page